Sunday, December 7, 2014

Infosys-Verbal Synonyms with Answers - 3

Below is the Infosys solved campus placement papers. This free question bank helps you in clearing Infosys written test as well as interview. In this section we will see Infosys Aptitude questions, Infosys technical questions, Infosys verbal question, Infosys HR interview questions. You can easily clear interview as well as written test of Infosys by solving this previous year campus paper. Fresher's interview question and latest campus placement paper is available as well as solutions are available.


                              SYNONYMS – PART – III
Each of the questions below consists of a word in capital letters, followed by five lettered words or phrases. Choose the lettered word or phrase that is most nearly similar in meaning (Synonyms) to the word in capital letters and write the letter of your choice on your answer paper.

  1. ABASE: a. incur   b. tax   c. estimate   d. elope   e. humiliate
  2. ABERRATION: a. deviation   b. abhorrence   c. dislike   d. absence   e. anecdote
  3. ABET: a. conceive   b. wager   c. encourage   d. evade   e. protect
  4. ABEYANCE: a. obedience   b. discussion   c. excitement   d. suspended action   e. editorial
  5. ABJURE: a. discuss  b. renounce   c. run off secretly   d. perjure   e. project
  6. ABLUTION: a. censure   b. forgiveness   c. mutiny   d. survival   e. washing
  7. ABNEGATION: a. blackness   b. self-denial   c. selfishness   d. cause   e. effectiveness
  8. ABORIGINE: a. first design   b. absolution   c. finale   d. concept   e. primitive inhabitant
  9. ABORTIVE: a. unsuccessful   b. consuming   c. financing   d. familiar   e. fruitful
  10. ABSTINENCE: a. restrained eating or drinking   b. vulgar display   c. deportment   d. reluctance   e. population
  11. ABSTRUSE: a. profound   b. irrespective   c. suspended   d. protesting   e. not thorough
  12. ABUT: a. stimulate   b. grasp   c. oppose   d. widen   e. adjoin
  13. ABYSMAL: a. bottomless   b. eternal   c. meteoric   d. diabolic   e. internal
  14. ACCEDE: a. fail   b. compromise   c. correct   d. consent   e. mollify
  15. ACCLIVITY: a. index   b. report   c. upslope of a hill    d. character   e. negotiator
  16. ASTUTE: a. sheer   b. noisy   c. astral   d. unusual    e. clever
  17. ATROCITY: a. endurance   b. fortitude   c. session   d. heinous act   e. hatred
  18. ATROPHY: a. capture   b. waste away   c. govern   d. award prize   e. defeat
  19. ATTENUATE: a. appear   b. be absent   c. weaken   d. testify   e. soothe
  20. ATYPICAL: a. superfluous   b. fortitude   c. unusual   d. clashing   e. lovely
  21. AUDACITY: a. boldness   b. asperity   c. strength   d. stature   e. anchorage
  22. AUGMENT: a. make noble   b. anoint   c. increase   d. harvest   e. reach
  23. AUXILIARY: a. righteous   b. prospective   c. assistant   d. archaic   e. mandatory
  24. AVARICE: a. easiness   b. greed   c. statement   d. invoice   power
  25. AVERT: a. entertain   b. transform   c. turn away   d. lead toward   e. displease
  26. AWRY: a. recommended    b. commiserating   c. startled   d. crooked   e. psychological
  27. BALEFUL: a. doubtful   b. virtual   c. deadly   d. conventional   e. virtuous
  28. BALMY: a. venturesome   b. dedicated   c. mild   d. fanatic   e. memorable
  29. BANAL: a. philosophical   b. trite   c. dramatic   d. heedless   e. discussed
  30. BANEFUL: a. intellectual   b. thankful   c. decisive   d. poisonous   e. remorseful
  31. BOISTEROUS: a. conflicting   b. noisy   c. testimonial   d. grateful   e. adolescent
  32. BOMBASITC: a. sensitive   b. pompous   c. rapid   d. sufficient   e. expensive
  33. BOORISH: a. brave   b. oafish   c. romantic   d. speedy   e. dry
  34. BOUILLON: a. insight   b. chowder   c. gold   d. clear soup   e. stew
  35. BRACKISH: a. careful   b. salty   c. chosen   d. tough   e. wet
  36. BRAGGADOCIO: a. weaponry   b. boasting   c. skirmish   d. encounter   e. position
  37. BRAZEN: a. shameless   b. quick   c. modest   d. pleasant   e. melodramatic
  38. BRINDLED: a. equine   b. pathetic   c. hasty   d. spotted   e. mild tasting
  39. BROCHURE: a. opening   b. pamphlet   c. censor   d. bureau   e. pin
  40. BUCOLIC: a. diseased   b. repulsive   c. rustic   d. twinkling   e. cold
  41. BUXOM: a. voluminous   b. indecisive   c. convincing    d. plump   e. bookish
  42. CAQHE: a. lock   b. hiding place   c. tide    d. automobile   e. grappling hook
  43. CACOPHONY: a. discord   b. dance   c. applause   d. type of telephone  e. rooster
  44. CALLOW: a. youthful   b. holy   c. mild   d. colored   e. seated
  45. CANDID: a. vague   b. outspoken   c. experienced   d. anxious   e. sallow
  46. CHASTE: a. loyal   b. timid   c. curt   d. pure   e. outspoken
  47. CHIDE: a. unite   b. fear   c. record   d. skid   e. scold
  48. CHIMERICAL:  a. developing   b. brief   c. distant   d. economical   e. fantastic
  49. CHOLERIC: a. musical   b. episodic   c. hotheaded   d. global   e. seasonal
  50. CHURLISH: a. marine   b. economical   c. impolite   d. compact   e. young
  51. CILIATED: a. foolish   b. swift   c. early   d. constructed   e. hairy
  52. CIRCUITOUS: a. indirect   b. complete   c. obvious   d. aware   e. tortured
  53. CITE: a. galvanize   b. visualize   c. locate   d quote   e. signal
  54. CLANDESTINE: a. abortive   b. secret   c. tangible   d. doomed   e. approved
  55. CLAUSTROPHOBIA: a. lack of confidence   b. fear of spiders   c. love of books   d. fear of grammar   e. fear of closed places
  56. CLEFT: a. split   b. waterfall   c. assembly   d. adherence   e. surplus
  57. CLICHÉ: a. increase   b. vehicle   c. morale   d. platitude   e. pique
  58. COERCE: a. recover   b. begin   c. force   d. license   e. ignore
  59. COGNIZANCE: a. policy   b. knowledge   c. advance   d. omission   e. examination
  60. COHERE: a. hold together   b. occur simultaneously   c. recollect   d. materialize   e. understand
  61. CONJECTURE: a. magic   b. guess   c. position   d. form   e. place
  62. CONNOISSEUR: a. gourmand   b. lover of art   c. humidor   d. delinquent   e. interpreter
  63. CONSANGUINITY: a. kinship   b. friendship   c. bloodletting   d. relief   e. understanding
  64. CONSENSUS: a. general agreement   b. project   c. insignificance  d. sheaf   e. crevice
  65. CONSTRUE: a. explain   b. promote   c. reserve   d. erect   e. block
  66. CONTAMINATE: a. arrest  b. prepare   c. pollute   d. beam   e. inform
  67. CONTENTIOUS: a. squealing   b. surprising   c. quarrelsome   d. smug   e. creative
  68. CONTINENCE: a. humanity   b. research   c. embryology   d. bodies of land   e. self-restraint
  69. CONTRBAND: a. purpose  b. rogue   c. rascality   d. difficulty   e. smuggling
  70. CONTRITE: a. smart   b. penitent   c. restful   d. recognized   e. perspiring
  71. CONTROVERT: a. turn over   b. contradict   c. mind   d. explain   e. swing
  72. CONVENE: a. propose   b. restore   c. question    d. gather   e. motivate
  73. CONVERSANT: a. ignorant   b. speaking   c. incorporated   d. familiar   e. pedantic
  74. COPIOUS: a. plentiful   b. cheating   c. dishonorable   d. adventurous   e. inspired  
  75. CORPULENT: a. regenerate   b. obese   c. different   d. hungry   e. bloody
  76. DECIMATE: a. kill   b. disgrace   c. search   d. collide   e. deride
  77. DECLIVITY: a. trap   b. quadrangle   c. quarter   d. activity   e. downward slope
  78. DECOLLETE: a. flavored   b. demure   c. flowery   d. low-necked    e. sweet
  79. DECOROUS: a. momentary   b. emotional   c. suppressed   d. proper   e. unexpected
  80. DECREPITUDE: a. feebleness   b. disease   c. coolness   d. melee   e. crowd
  81. DEFAULT: a. failure to act   b. tendency to err   c. desire to remedy   d. debt   e. misunderstanding
  82. DEFECTION: a. determination   b. desertion   c. invitation   d. affection   e. reservation
  83. DEFILE: a. manicure   b. ride   c. pollute   d. assemble   e. order
  84. DEGRADED: a. surprised   b. lowered   c. ascended   d. learned   e. prejudged
  85. DELETERIOUS: a. delaying   b. exepreimentle   c. harmful   d. graduating   e. glorious
  86. DELUGE: a. confusion   b. deception   c. flood   d. mountaion   e. weapon
  87. DENIGRATE: a. refuse   b. blacken   c. terrify   d. admit   e. review
  88. DENOUEMENT: a. action   b. scenery   c. resort   d. character   e. solution
  89. DEPRAVITY: a. wickedness   b. sadness   c. heaviness   d. tidiness   e. seriousness
  90. DERANGED: a. insane   b. systematic   c. neighborly   d. alphabetical   e. surrounded
  91. DWINDLE: a. blow   b. inhabit   c. spin   d. lessen   e. combine
  92. ECSTASY: a. joy   b. speed    c. treasure   d. warmth   e. lack
  93. EDIFY: a. mystify   b. suffice   c. improve   d. erect   e. entertain
  94. EFFACE: a. countenance   b. encourage   c. recognize   d. blackball   e. rub out
  95. EFFIGY: a. requisition   b. organ   c. charge   d. accordion   e. dummy
  96. EGREGIOUS: a. pious   b shocking   c. anxious   d. sociable   e. gloomy
  97. EGRESS: a. entrance   b. bird   c. exit   d. double   e. progress
  98. ELATED: a. debased   b. respectful   c. drooping   d. gay   e. charitable
  99. ELUSIVE: a. deadly   b. eloping   c. evasive   d. simple   e. petrified
  100. EMACIATED: a. garrulous   b. primeval   c. vigorous   d. disparate   e. thin
  101. EMANCIPATE: a. set free   b. take back   c. make worse   d. embolden   e. run away
  102. EMBELLISH: a. doff   b. don   c. abscond   d. adorn   e. equalize
  103. EMBROIL: a. cherish   b. overheat   c. entangle   d. assure   e. worry
  104. EMENDATION: a. correction   b. interpretation   c. exhumation   d. inquiry   e. fault
  105. EMINENT: a. purposeful   b. high   c. delectable   d. curious   e. urgent  
  106. FLORID: a. ruddy   b. rusty   c. ruined   d. patient   e. poetic
  107. FOIL: a. bury   b. frustrate   c. shield   d. desire   e. gain
  108. FOMENT: a. spoil   b. instigate   c. interrogate   d. spray   e. maintain
  109. FOOLHARDY: a. strong   b. unwise   c. brave   d. futile   e. erudrte
  110. FOPPISH: a. scanty   b. radical  c. orthodox   d. dandyish   e. magnificent
  111. FORAY: a. excursion   b. contest   c. ranger   d. intuition   e. fish
  112. FORMIDABLE: a. dangerous   b. outlandish   c. grandiloquent   d. impenetrable   e. venerable
  113. FOSTER: a. accelerate   b. fondle   c. become infected  d. raise   e. rod
  114. FRANCHISE: a. subway   b. discount   c. license   d. reason   e. fashion
  115. FRITTER: a. sour   b. chafe   c. dissipate   d. cancel   e. abuse
  116. FRUGALITY: a. foolishness   b. extremity   c. indifference   d. enthusiasm   e. economy
  117. FULMINATE: a. fulfill   b. contemplate   c. talk nonsense   d. protest loudly   e. meander
  118. FUROR: a. excitement   b. worry   c. flux   d. anteroom   e. lover
  119. FURTIVE: a. underhanded   b. coy   c. brilliant   d. quick   e. abortive
  120. GADFLY: a. humorist   b. nuisance   c. scholar   d. bum   e. thief
  121. GALLEON:  a. liquid measure   b. ship   c. armada   d. company   e. printer’s proof
  122. GARISH: a. sordid   b. flashy   c. prominent   d. lusty  e. thoughtful
  123. GARNER: a. prevent   b. assist   c. collect   d. compute   e. consult
  124. GARNISH: a. paint   b. garner   c. adorn   d. abuse   e. banish
  125. GARRULITY: a. credulity   b.  senility   c. loquaciousness   d. spaciousness   e. artistry
  126. GARRULOUS: a. arid   b. hasty   c. sociable   d. quaint   e. talkative
  127. GAUCHE: a. rigid   b. swift   c. awkward   d. taciturn   e. needy
  128. GAUDY: a. holy   b. showy   c. sentimental   d. mild   e. whimsical
  129. GAUNT: a. victorious   b. tiny   c. stylish  d. haggard  e. nervous
  130. GENUFLECT: a. falsify   b. trick   c. project   d. bend the knee   e. pronounce correctly
  131. GERMANE: a. bacteriological   b. middle European   c. prominent   d. warlike   e. relevant
  132. GERMINAL: a. creative   b. excused   c. sterilized   d. primitive   e. strategic
  133. GIST: a. chaff   b. summary   c. expostulation   d. expiation   e. chore
  134. GLIB: a. slippery   b. fashionable   c. antiquated  d. articulate   e. anticlimactic
  135. GNOME: a. fury   b. giant   c. dwarf   d. native   e. alien
  136. INCLEMENT: a. unfavorable   b. abandoned   c. kindly   d. selfish   e. active
  137. INCOMPATIBLE:  a. capable   b. reasonable   c. faulty   d. indifferent   e. alienated
  138. INCONSEQUENTIAL: a. disorderly   b. insignificant   c. subsequent   d. insufficient   e. preceding
  139. INCONTINENT: a. insular   b. complaisant   c. crass   d. wanton   e. false
  140. INCORRIGIBLE: a. narrow   b. straight   c. inconceivable   d. unreliable   e. unmemorable
  141. INCRIMINATE: a. exacerbate   b. involve   c. intimidate   d. lacerate   e. prevaricate
  142. INCULCATE: a. exculpate  b. educate   c. exonerate   d. prepare   e. embarrass
  143. INDIGENT: a. lazy   b. pusillanimous   c. penurious   d. affluent   e. contrary
  144. INDIGNITY: a. pomposity   b. bombast   c. obeisance   d. insult   e. message
  145. INDOLENCE: a. sloth   b. poverty   c. latitude   d. aptitude   e. anger
  146. INDUBITABLY: a. flagrantly   b. doubtfully   c. carefully   d. carelessly   e. certainly
  147. INEBRIETY: a. revelation   b. drunkenness   c. felony   d. starvation   e. gluttony
  148. INEPT: a. outward   b. spiritual   c. foolish   d. clumsy   e. abundant
  149. INFALLIBLE: a. final   b. unbelievable   c. perfect   d. inaccurate   e. inquisitive
  150. INFIRMITY: a. disability   b. age   c. inoculation   d. hospital  e. unity
  151. INGENUOUS: a. clever   b. stimulating   c. naïve   d. worried   e. cautious
  152. INIMICAL: a. antagonistic   b. anonymous   c. fanciful   d. accurate   e. atypical
  153. INNOCUOUS: a. not capable   b. not dangerous   c. not eager   d. not frank   e. not peaceful
  154. INSINUATE: a. resist   b. suggest   c. report   d. rectify   e. lecture
  155. INSIPID: a. witty   b. flat   c. wily   d. talkative   e. lucid
  156. INTEGRATE: a. tolerate   b. unite   c. flow   d. copy   e. assume
  157. INTER: a. bury   b. amuse   c. relate   d. frequent   e. abandon
  158. INTERDICT: a. acclaim   b. dispute   c. prohibit   d. decide   e. fret
  159. INTERMITTENT: a. heavy   b. fleet   c. occasional   d. fearless   e. responding
  160. INTRACTABLE: a. culpable   b. flexible   c. unruly   d. efficient   d. base
  161. INTRANSIGENCE:  a. lack of training   b. stubborn-ness   c. novelty   d. timidity   e. cupidity
  162. INTREPID: a. cold  b. hot   c. understood   d. callow   e. courageous
  163. INTRINSIC: a. extrinsic   b. abnormal   c. above   d. abandoned   e. basic 
  164. INUNDATE: a. abuse   b. deny   c. swallow   d. treat   e. flood
  165. INVEIGH: a. speak violently   b. orate   c. disturb   d. apply   e. whisper
  166. MAWKISH: a. sentimental   b. true   c. certain   d. devious   e. carefree
  167. MEDIOCRE: a. average   b. bitter   c. medieval   d. industrial   e. agricultural
  168. MELEE: a. heat   b. brawl   c. attempt   d. weapon   e. choice
  169. MELLIFLUOUS: a. porous   b. honeycombed   c. strong   d. smooth   e. viscous
  170. MENIAL: a. intellectual   b. clairvoyant   c. servile   d. arrogant   e. laudatory
  171. MENTOR: a. guide   b. genius   c. talker   d. philosopher   e. stylist
  172. MESMERIZE: a. remember   hypnotize   c. delay   d. bore   e. analyze
  173. METICULOUS: a. steadfast   b. recent   c. quaint   d. painstaking   e. overt
  174. MIASMA: a. dream   b. noxious fumes   c. scenario   d. quantity   e. total
  175. MILITANT: a. combative   b. dramatic   c. religious   d. quaint   e. paternal
  176. MINION: a. monster   b. quorum   c. majority   d. host   e. dependent
  177. MIRAGE: a. dessert   b. illusion   c. water   d. mirror   e. statement
  178. MISANTHROPE: a. benefactor   b. philanderer   c. man-hater   d. aesthete   e. epicure
  179. MISCHANCE: a. gamble   b. ordinance  c. aperture   d. anecdote   e. adversity
  180. MISDEMEANOR: a. felony   b. peccadillo   c. indignity   d. fiat   e. illiteracy
  181. MODISH: a. sentimental   b. stylish   c. vacillating   d. contrary   e. adorned
  182. MOLLIFY: a. avenge   b. attenuate   c. attribute   d. mortify   e. appease
  183. MONETARY: a. boring   b. fascinating   c. fiscal   d. stationary   e. scrupulous
  184. MORATORIUM: a. burial   b. gathering   c. delay   d. refusal   e. suspicion
  185. MORDANT: a. dying    b. trenchant   c. fabricating   d. controlling   e. avenging
  186. MORIBUND: a. dying   b. appropriate   c. leather bound  d. answering   e. undertaking
  187. MOTLEY: a. active   b. disguised   c. variegated   d. somber   e. sick
  188. MUGGY: a. attacking   b. fascinating   c. humid   d. characteristic   e. gelid
  189. MULCT: a. swindle   b. hold   c. record   d. print   e. fertilize
  190. MULTILINGUAL: a. variegated   b. polyglot   c. multilateral   d. polyandrous   e. multiplied
  191. MUNDANE: a. global  b. futile   c. spatial   d. heretic   e. worldly
  192. MUNIFICENT: a. grandiose   b. puny   c. philanthropic   d. poor   e. gracious
  193. MUSTY: a. flat   b. necessary   c. indifferent   d. nonchalant   e. vivid
  194. MYOPIC: a. visionary   b. nearsighted   c. moral   d. glassy   e. blind
  195. NASCENT: a. incipient   b. ignorant   c. loyal   d. treacherous   e. unnamed
  196. PHLEGMATIC: a. calm   b. cryptic   c. practical   d. salivary   e. dishonest
  197. PHYSIOGNOMY: a. posture   b. head   c. physique   d. face   e. size
  198. PIEBALD: a. motley   b. coltish   c. hairless   d. hairless   e. thoroughbred   e. delicious
  199. PILLAGE: a. hoard   b. plunder   c. versify   d. denigrate   e. confide
  200. PINION: a. express   b. report   c. reveal   d. submit   e. restrain
  201. PINNACLE: a. foothills   b. card game   c. pass   d. taunt   e. peak
  202. PIOUS: a. historic   b. devout   c. multiple   d. fortunate   e. authoritative
  203. PIQUE: a. pyramid   b. revolt   c. resentment   d. struggle   e. inventory
  204. PLACATE: a. determine   b. transmit   c. pacify   d. allow   e. define
  205. PLAGIARISM: a. theft of funds   b. theft of ideas   c. belief in God   d. arson   e. ethical theory
  206. PLAINTIVE: a. mournful   b. senseless    c. persistent   d. rural   e. evasive
  207. PLATITUDE: a. fatness   b. bravery   c. dimension   d. trite remark   e. strong belief
  208. POLEMIC: a. blackness   b. lighting   c. magnetism   d. controversy   e. grimace
  209. PONDEROUS: a. contemplative   b. moist   c. rambling   d. bulky   e. erect
  210. PRECARIOUS: a. priceless    b. premature   c. primitive   d. hazardous   e. unwelcome
  211. REFRACTORY: a. articulate   b. sinkable   c. vaunted   d. useless   e. unmanageable
  212. REGAL: a. oppressive   b. royal   c. major   d. basic   e. entertaining
  213. REITERATE: a. gainsay   b. revive   c. revenge   d. repeat   e. return
  214. RELISH: a. desire   b. nibble   c. savor   d. vindicate   e. avail
  215. REMISS: a. lax   b. lost   c. foolish   d. violating   e. ambitious 
  216. REMONSTRATE: a. display   b. restate   c. protest   d. resign   e. reiterate
  217. REPARTEE: a. witty retort   b. willful departure   c. spectator   d. monologue   e. sacrifice
  218. REPELLENT: a. propulsive   b. unattractive   c. porous   d. stiff  e. elastic
  219. REPERCUSSION: a. reaction   b. restitution   c. resistance   d. magnificence   e. acceptance
  220. REPLENISH: a. polish   b. repeat   c. reinstate   d. refill   e. refuse
  221. REPLICA: a. museum piece   b. famous site   c. battle emblem   d. facsimile   e. replacement
  222. REPRISAL: a. reeyaluation   b. assessment   c. loss   d. retaliation   e. nonsense
  223. REPROVE: a. prevail   b. rebuke   c. ascertain   d. prove false   e. draw back
  224. REPUDIATE: a. besmirch   b. appropriate   c. annoy   d. reject   e. avow
  225. REPUGNANCE: a. belligerence   b. tenacity   c. renewal   d. pity   e. loathing
  226. TARRY: a. polish   b. restrain   c. surpass   d. linger   e. disturb
  227. TAUTOLOGY: a. memory   b. repetition   c. tension   d. simile   e. lack of logic
  228. TAWDRY: a. orderly   b. meretricious   c. reclaimed   d. filtered   e. proper
  229. TEMERITY: a. timidity  b. resourcefulness c. boldness   d. tremulousness  e. caution
  230. TEMPORAL: a. priestly   b. scholarly   c. secular   d. sleepy   e. sporadic
  231. TENACIOUS: a. fast running   b. intentional   c. obnoxious   d. holding fast  e. collecting
  232. TENACITY: a. splendor   b. perseverance   c. tendency   d. ingratitude  e. decimation
  233. TENDENTIOUS: a. biased   b. likely   c. absurd   d.  festive   e. literary
  234. TENTATIVE: a. prevalent   b. portable  c. mocking   d. wry   e. experimental
  235. TENUOUS: a. vital   b. thin   c. careful   d. dangerous   e. necessary
  236. TEPID: a. boiling   b. lukewarm   c. freezing   d. gaseous   e. cold
  237. TERSE: a. brief in speech   b. bold in manner   c. under strain   d. without honor   e. beyond fear
  238. TESSELATED: a. striped   b. make of mosaics   c. piebald   d. uniform   e. trimmed
  239. THESPIAN: a. foreigner   b. skeptic   c. daydreamer   d. magician   e. actor
  240. TITILLATE: a. hasten   b. fasten   c. stimulate   d. incorporate   e. enlarge
  241. VOLUBLE: a. worthwhile   b. serious   c. terminal   d. loquacious   e. circular
  242. VORACIOUS: a. ravenous   b. spacious   c. truthful   d. pacific   e. tenacious
  243. VOUCHSAFE: a. borrow   b. grant   c. punish   d. desire   e. qualify
  244. WAIF: a. soldier   b. urchin   c. surrender   d. breeze   e. spouse
  245. WANTON: a. needy   b. passive   c. rumored   d. oriental   e. unchaste
  246. WARRANTY: a. threat   b. guarantee   c. order for arrest   d. issue   e. fund
  247. WASTREL: a. refuse   spendthrift   c. mortal   d. tolerance   e. song
  248. WAYLAY: a. ambush   b. journey   c. rest   d. road map   e. song
  249. WELTER: a. heat   b. greeting   c. recovery   d. universe   e. tumult  
  250. WHINNY: a. complain   b. hurry   c. request   d. neigh   e. gallop
  251. WINDFALL: a. unexpected gain   b. widespread destruction   c. calm   d. autumn   e. wait
  252. WINDOME: a. victorious   b. gracious   c. married   d. permanent   e. pained
  253. WIZENED: a. magical   b. clever  c. shriveled   d. swift   e. active
  254. YEOMAN: a. masses   b. middle-class farmer   c. proletarian   d. indigent person   e. man of rank
  255. ZEALOT: a. beginner   b. patron   c. fanatic   d. murderer   e. leper
PART 3
1
E
51
E
101
A
151
C
201
E
251
A

2
A
52
A
102
D
152
A
202
B
252
B

3
C
53
D
103
C
153
B
203
C
253
C

4
D
54
B
104
A
154
B
204
C
254
B

5
B
55
E
105
B
155
B
205
B
255
C

6
E
56
A
106
A
156
B
206
A



7
B
57
D
107
B
157
A
207
D



8
E
58
C
108
B
158
C
208
D



9
A
59
B
109
B
159
C
209
D



10
A
60
A
110
D
160
C
210
D



11
A
61
B
111
A
161
B
211
E



12
E
62
B
112
A
162
E
212
B



13
A
63
A
113
D
163
E
213
D



14
D
64
A
114
C
164
E
214
C



15
C
65
A
115
C
165
A
215
A



16
E
66
C
116
E
166
A
216
C



17
D
67
C
117
D
167
A
217
A



18
B
68
E
118
A
168
B
218
B



19
C
69
E
119
A
169
D
219
A



20
C
70
B
120
B
170
C
220
D



21
A
71
B
121
B
171
A
221
D



22
C
72
D
122
B
172
B
222
D



23
C
73
D
123
C
173
D
223
B



24
B
74
A
124
C
174
B
224
D



25
C
75
B
125
C
175
A
225
E



26
D
76
A
126
E
176
E
226
D



27
C
77
E
127
C
177
B
227
B



28
C
78
D
128
B
178
C
228
B



29
B
79
D
129
D
179
E
229
C



30
D
80
A
130
D
180
B
230
C



31
B
81
A
131
E
181
B
231
D



32
B
82
B
132
A
182
E
232
B



33
B
83
C
133
B
183
C
233
A



34
D
84
B
134
D
184
C
234
E



35
B
85
C
135
C
185
B
235
B



36
B
86
C
136
A
186
A
236
B



37
A
87
B
137
E
187
C
237
A



38
D
88
E
138
B
188
C
238
B



39
B
89
A
139
D
189
A
239
E



40
C
90
A
140
E
190
B
240
C



41
D
91
D
141
B
191
E
241
D



42
B
92
A
142
B
192
C
242
A



43
A
93
C
143
C
193
A
243
B



44
A
94
E
144
D
194
B
244
B



45
B
95
E
145
A
195
A
245
E



46
D
96
B
146
E
196
A
246
B



47
E
97
C
147
B
197
D
247
B



48
E
98
D
148
D
198
A
248
A



49
C
99
C
149
C
199
B
249
E



50
C
100
E
150
A
200
E
250
D




            

No comments:

Post a Comment