Sunday, December 7, 2014

Infosys Grammer with Answers - 2

Below is the Infosys solved campus placement papers. This free question bank helps you in clearing Infosys written test as well as interview. In this section we will see Infosys Aptitude questions, Infosys technical questions, Infosys verbal question, Infosys HR interview questions. You can easily clear interview as well as written test of Infosys by solving this previous year campus paper. Fresher's interview question and latest campus placement paper is available as well as solutions are available.

Chapter -2

Read each sentence to find if there is any grammatical error in it. If there is any error, it will be only in one part of the sentence. The number or alphabet of that part is your answer. (Disregard punctuation error, if any)

1.It was difficult/to persuade Subas to agree/to read the book/ to the blind man./no error
               (A)           (B)                                      (C)                             (D)                      (E)
2.How to solve the problems/is the main concern/of the organizers/at the moment./no error
               (A)                                  (B)                                (C)                         (D)            (E)
3.Upon arrival/at any place of posting/ I found it greatly different than/what I had imagined./no error
            (A)          (B)                                                 (C)                                     (D)                             (E)
4. Neither the speaker/nor his secretary / were informed/ of the cancellation./no error
               (A)                  (B)                                     (C)               (D)            (E)
5.When learning to swim/one of the most important things/is to relax./no error
               (A)                         (B)                                              (C)               (D)
6.Each girl/was given a bunch of flowers/which pleased her very much./no error
        (A)                            (B)                            (C)                                  (D)
7.He says he/is going to / cut down his smoking./no error
          (A)          (B)             (C)                             (D)
8.The Department of Modern Indian Languages/ is running a course in Comparative Literature/for the
               (A)                                                                (B)                                         (C)        
last fifteen years./no error
               (D)               (E)
9.After you will return/from Shimla/I will come and see you./no error
               (A)                 (B)                              (C)                       (D)  
10.Had he follow/the directions carefully/he would have felt/better much quicker./no error
               (A)          (B)                                         (C)                        (D)              (E)
11.Once he realized/that he has committed a mistake/he admits it/corrects it without delay./no error
               (A)                (B)                                                      (C)               (D)                      (E)
12.Since we do not accept cheques/you will have to buy/ a draft so that to pay/for you tickets./no error
               (A)                                      (B)                              (C)                              (D)                    (E)
13.The parents scolded the child /for having broke the windows/but their words fell/on deaf ears./no error
               (A)                                     (B)                                                    (C)               (D)             (E)
14.Each cigarette which /a person smokes/does some/harm to him./no error
               (A)                      (B)                       (C)               (D)            (E)
15.He hoped to finish/the work in the last week/but in fact/he could not./no error
               (A)                   (B)                       (C)               (D)                       (E)
16.It was apparent to/everyone present that /he would die/if he doesn’t receive timely help./no error
               (A)            (B)                            (C)                         (D)                                  (E)
17.The speech he made/on his visit to our college/concerning our society’s needs/have bothered me
               (A)                                  (B)                       (C)                                   (D)  
greatly./no error
          (E)
18.The driver tried his best/ to avert the accident by/bringing the car/to a suddenly stop./no error
               (A)                         (B)                             (C)                                       (D)            (E)
19.The lecture to be held/in the auditorium tomorrow/was open to the public/ and free of
               (A)                         (B)                                                (C)               (D)           
charge./no error
            (E)
20. There appears to be/very little liaison/among the tow of/the various wings of the party./no error
           (A)                       (B)                              (C)                     (D)                                          (E)
21.Everyone of the survivors/ of the ill-fated aircraft/have told/the same story./no error
               (A)                          (B)                              (C)               (D)                 (E)
22.My neighbour along with his children/are going tonight/ to see the Taj Mahal/at Agra./no error
               (A)                                               (B)                                (C)                     (D)            (E)
23.But for his cousin’s help/he would have been/at the height/of his career./no error
               (A)                          (B)                           (C)               (D)                (E)
24.He would not have/written this letter/if he would not have/heard the news./no error
               (A)                        (B)                  (C)                           (D)                      (E)
25.Soon after their child was born/he went off/leaving her/in the lurch./no error
               (A)                               (B)                   (C)            (D)            (E)
26.She was able/to free herself/with her debts/by working very hard./no error
               (A)          (B)            (C)                (D)                                     (E)
27.Hardly had we/settled down for the night’s rest/when we were started by/loud noises outside the house./no error
             (A)          (B)                         (C)                                  (D)                                   (E)
28.No sooner did/the train arrived at the station/than the passengers/rushed towards it./no error
               (A)          (B)                                              (C)                                  (D)            (E)
29.I have worked/in this office for six years/but I now work/in a different office./no error
               (A)          (B)                                  (C)                    (D)                                      (E)
30.A first European sailor/to come to India/in modern times/was Vasco da Gama./no error
               (A)                      (B)                    (C)                                (D)            (E)
31.All we could find/from his neighbours are/that he has/a job in the competition./no error
               (A)                       (B)                         (C)               (D)                       (E)
32.None of the rooms/are available/for occupation/at present./no error
               (A)                   (B)            (C)               (D)            (E)
33.Drawing water from the well/is preferable/than depending on/the erratic tap-water supply./no error
               (A)                                     (B)            (C)                                     (D)                             (E)
34.May I know/whom/you wish/to see now?/no error
               (A)      (B)         (C)          (D)            (E)
35.Sumitra appealed/to the managing committee/that she may be/allowed to join the volunteer
             (A)                           (B)                                (C)                      (D)     
force./no error
                (E)
36.Being a short vacation/Vanita had to return/without visiting/many of the places./no error
               (A)                          (B)                           (C)                        (D)                    (E)
37.An uncle of mine/who is a lawyer/give me a useful advise/when I went to see him there weeks
               (A)                      (B)            (C)                                       (D)     
ago./no error
              (E)
38.An old man in the crowd/warned Julius Caesar/from the danger of death/ on a certain day./no error
               (A)                         (B)            (C)                                (D)            (E)
39.If John told me/last Thursday/I will given him the money/but now it is too late./no error
               (A)                 (B)            (C)                                (D)                       (E)
40. Never I have listened/to such beautiful music/as the piece we heard on the radio/last                
(A)                                 (B)                                 (C)                                       (D)           
night./no error
            (E)
41.It is our duty/to put off our shoes/before entering the sanctum sanctorum of any temple or                (A)                         (B)                            (C)                               
mosque./no error
                  (D)           
42.The only good thing/about these pens/are their color and their size. /no error
               (A)                         (B)                    (C)                                       (D) 
43.My brother-in-laws/who live in Mumbai/ have come to stay with us. /no error
               (A)                         (B)                    (C)                                            (D)  
44.I advised my son/to engage two coolies instead of one/because the luggage was too much                (A)                                            (B)                                             (C)                 

heavy for a single coolie. /no error
                                        (E)
45.Raman was one of those great sons of India/who has earned everlasting fame/for scientific                 (A)                                                                                (B)                                 (C)                               
researches. /no error
                     (D)         
46.No sooner did the thief see the policeman/that he jumped over the wall/and ran away. /no                (A)                                                                    (B)                                           (C)              
error
 (D)    
47.On entering the room/she was found hanging /from the ceiling. /no error
               (A)                         (B)                            (C)                         (D)  
48.If I were /in his shoes/I would die with shame. /no error
           (A)         (B)            (C)                                (D)   
49.I am vexed/at him about what/he has done. /no error
          (A)                 (B)            (C)                   (D)  
50.He laid for half an hour unconscious/until he was seen/by a passing vehicle. /no error
               (A)                                          (B)                    (C)                                (D)           
51.My friend did not see me/for many years/when I met him last week. /no error
               (A)                         (B)                      (C)                                (D)    
52.It is incumbent/with all the students/to abide by the college rules. /no error
               (A)                         (B)            (C)                                           (D)           
53.The bus collided/but nobody was hurt/in the accident. /no error
               (A)                         (B)            (C)                      (D)
54.By all standards /he is a best soldier /our military school/has produced so far./ /no error
               (A)                         (B)            (C)                                (D)                         (E)
55.While going to his office yesterday/Bhola remembered that/he had not taken/one               
(A)                                                         (B)                                    (C)                   
important office file. /no error
                    (D)            (E)
56.Why you, don’t told him/and/clarify all /pending matters. /no error
        (A)                            (B)        (C)                   (D)             (E)
57.He very promptly /withdrew the marks/made by him/on my office note. /no error
               (A)                         (B)            (C)                                (D)                    (E)
58.No one will deny/the Sarla is one /of the most well-dressed girl/in our office. /no error
               (A)                         (B)            (C)                                (D)                           (E)
59.He was extremely annoyed /when I reported/the matter to him/and has fired me. /no error
               (A)                                      (B)            (C)                                (D)                   (E)
60.The director, along with/the staff members/were present for/the annual day celebrations.               (A)                                                 (B)            (C)                                (D)  
/no error
       (E)
61.If you will/follow my instructions/you will get/a suitable reward for that. /no error
            (A)                         (B)            (C)                                (D)                        (E)
62.He obtained good marks/not only in English essay/but also in Arithmetic which was/full                (A)                                                   (B)                        (C)    
of complicated calculations. /no error
                            (D)            (E)
63.As soon as the principal/entered the school/all the students approached him/and report the                (A)                                               (B)                      (C)                                                     (D)           
matter. /no error
            (E)
64.It is raining/very heavily since/last night. /no error
            (A)                   (B)            (C)          (D)       
65.He asked me/when could I finish/the work. /no error
        (A)                         (B)            (C)             (D)   
66.My younger brother and/I am interested/in music. /no error
         (A)                                  (B)            (C)            (D)
67.If you would try sincerely/you would get /good results certainly. /no error
               (A)                         (B)                   (C)                                (D)   
68.Does he really believe/that he is more intelligent than all the boys/in the class. /no error
               (A)                         (B)                                                   (C)                          (D)           
69.Hari was unhappy/that he would/not attend the marriage/of his friend yesterday. /no error
               (A)                     (B)            (C)                                (D)                                     (E)
70.Rama could not/go to the picnic/for his mother/was not well. /no error
               (A)                  (B)            (C)                    (D)                    (E)
71.Sarita was popular/with her classmates that/she always had some or/the other coming to                (A)                                 (B)                               (C)                                (D)  
her house. /no error
                   (E)
72.The program which/came on television/these days in the evenings/is very interesting/no                (A)                                           (B)            (C)                                            (D)                   (E)
error
73.Prakash was leading/a happy and leisurely life/after his retirement/from service. /no error
               (A)                         (B)                          (C)                                (D)            (E)
74.`Yavanika’ is one/of the latest/addition to good drama/which appeared in recent times. /no                (A)                                  (B)            (C)                                (D)                                            (E)
error
75.Children visiting the/park are amused/by the monkey/play in the cages. /no error
               (A)                         (B)            (C)                                (D)                           (E)
76.The car flew off the road/and fell into the valley /because Amit/was driving faster. /no               
(A)                                               (B)                       (C)                                (D)                (E)
error
77.Sadhana was the one person/who could somehow manage/to working in the section/for                (A)                                                (B)                                     (C)                               
such a long time./ /no error
                (D)            (E)
78.In spite of the late hour/and the bad weather/Naveen decided to brave it out/and drink at                (A)                                      (B)                             (C)                                (D)           
bar. /no error
         (E)
79.Sooner than he had arrived/his friends arranged a reception/in his honour in /the best hotel                (A)                                           (B)                                           (C)                            (D)            
in town. /no error
               (E)
80.The number of people/applying were so large/that the college had to /stop issuing               
(A)                                      (B)                             (C)                                (D)   
application forms. /no error
                               (E)














CHAPTER - 2







Grammar /Part - 2






1
B
21
C
41
B
61
A
2
E
22
B
42
C
62
A
3
C
23
B
43
A
63
D
4
C
24
C
44
C
64
A
5
A
25
B
45
B
65
B
6
C
26
C
46
B
66
B
7
A
27
E
47
B
67
A
8
B
28
B
48
C
68
B
9
A
29
A
49
B
69
B
10
A
30
A
50
A
70
C
11
C
31
B
51
A
71
A
12
C
32
B
52
B
72
B
13
B
33
C
53
A
73
A
14
A
34
B
54
B
74
C
15
A
35
C
55
A
75
D
16
D
36
A
56
A
76
D
17
D
37
C
57
A
77
C
18
D
38
C
58
C
78
A
19
C
39
C
59
D
79
A
20
C
40
A
60
C
80
B

1 comment:

  1. This technical post helps me to improve my skills set, thanks for this wonder article I expect your upcoming blog, so keep sharing...
    Big Data Training|Big Data Course in Chennai

    ReplyDelete