Sunday, December 7, 2014

Infosys Grammer with Answers - 1

Below is the Infosys solved campus placement papers. This free question bank helps you in clearing Infosys written test as well as interview. In this section we will see Infosys Aptitude questions, Infosys technical questions, Infosys verbal question, Infosys HR interview questions. You can easily clear interview as well as written test of Infosys by solving this previous year campus paper. Fresher's interview question and latest campus placement paper is available as well as solutions are available.

Chapter-2

Read each sentence to find if there is any grammatical error in it. If there is any error, it will be only in one part of the sentence. The number or alphabet of that part is your answer. (Disregard punctuation errors, if any)
  1. The teacher/together with his/wife and daughter/were drowned./ No error
                 (A)          (B)                            (C)                    (D)                  (E)
      2.   The taxi was/hired by/the ladies for/its picnic/ No error
               (A)          (B)            (C)               (D)            (E)
3.Having been found guilty/on murder/the accused was/ sentenced to death./No error
               (A)                           (B)             (C)                                  (D)            (E)
4.The father as well as/the sons were/mysteriously missing/ from the house./No error
               (A)                             (B)            (C)                                    (D)            (E)
5.The issues are/complex and/has been obscured/by other factor./No error
               (A)          (B)                             (C)               (D)               (E)
6.Neither the size/nor the colour/of the gloves/were right/No error
               (A)          (B)                 (c)                     (D)            (E)
7.It is in 1929/that we first/flew to/the United State./No error
               (A)          (B)            (C)               (D)            (E)
8.Hardly had/I left the house/than it began/to rain./ No error
               (A)          (B)            (C)               (D)            (E)
9.A more irrational world/to this one in which/we presently live/ could hardly be                                                               (A)                                            (B)                                 (C)               (D) 
conceived./No error
                    (E)
10.He hoped to finish/the work in the last week/but in fact/ he could not./No error
               (A)                         (B)                              (C)               (D)            (E)
11.He not only comes there/for swimming/but also for coaching/new swimmers./No error
               (A)                           (B)            (C)                                (D)            (E)
12.He could not cut/the grass today because/ the handle of the machine/ has broken a fewdays ago./No error
               (A)          (B)                                   (C)               (D)                        (E)
13.His ability to/talk to strangers/is one of his/stronger points./No error
               (A)          (B)                       (C)               (D)                   (E)
14.My brother said/ that he preferred / the white shirt/than the black one./No error
               (A)                         (B)            (C)                                    (D)            (E)
15.She was daughter/of a working farmer/who was one of the/headman of his village./No error
               (A)          (B)                                   (C)               (D)                   (E)
16.No king in that period/was so intensely involved/ in the welfare of his people/as king Ashoka./No error
               (A)                             (B)                                  (C)                                 (D)                       (E)
17.What to talk of charity/ Rajan doer not practice/even/ordinary humanity./No error
               (A)                           (B)                              (C)               (D)            (E)
18.I have hunted and/shot myself/so I know what/it is like./no error
               (A)                         (B)            (C)               (D)            (E)
19.He only wrote/on one side of/the paper./no error
               (A)          (B)            (C)               (D)           
20.The two sisters/struck/one another/at the platform./no error
               (A)          (B)            (C)               (D)            (E)
21.I am very thirsty/give me/little water/to drink./no error
               (A)          (B)            (C)               (D)            (E)
22.Everybody was/in the garden/amusing/themselves./no error
               (A)          (B)                  (C)               (D)            (E)
23.If I was you/I would not/attend/the function/no error
               (A)          (B)            (C)               (D)            (E)
24.These organizations/work lest/their activities/may be banned./no error
               (A)                   (B)            (C)                         (D)            (E)
25.Avinash and his friend/were walking towards/the station when/they met his common friend./no error
               (A)                       (B)                                    (C)                                   (D)                     (E)
26.Priyamvada was unhappy/ to hear the news/of her son’s failing/in the final examination./no error
               (A)                         (B)                               (C)                                 (D)                         (E)
27.For expecting the company to pay/for the transport/of the personal furniture of the employee/was not fair./no error
               (A)                                                (B)            (C)                                             (D)            (E)
28.Aditi was unable /to support her parent/ even though both of them/ had no income of their own./no error
               (A)                           (B)                                  (C)                                  (D)                          (E)
29.Tax evaders should/be heavily fined/as they are doing/ it intentionally./no error
               (A)                                  (B)            (C)                           (D)            (E)
30.The idea that shook/the whole world was published in one/of the unknown journal./no error
               (A)                               (B)                                                             (C)               (D) 
31.The information supplied/to us were not as/useful as we first/thought it would be./no error
               (A)                                 (B)                         (C)               (D)                           (E)
32.The man/appears to have seen/more happier days./no error
             (A)          (B)                                  (C)               (D)  
33.Have you read/this book/farther than I?/no error
               (A)          (B)            (C)               (D)  
34.The production of different kinds of artificial materials/are essential to the
               (A)                                                                              (B)       
conservation of/our natura resources./no error
                                 (C )                     (D)
35.My brother-in-law with his wife/now in Singapore/were present at the function./no error
               (A)                                            (B)            (C)                                         (D)           
36.She/eagerly wishes/to help me./no error
      (A)          (B)            (C)               (D)  
37.The sun is shining good/about/the horizon./no error
             (A)                            (B)           (C)            (D)
38.To lead a well-balanced life/you need/to have other interests besides studying./no error
               (A)                                (B)                   (C)                                                  (D)    
39.Nehru was/a great politician/and a great statesman./no error
             (A)          (B)                                      (C)               (D)  
40.The disclosure of the synopsis of / the Thakkar Commission Report/ on the                                      (A)                                                              (B)                                          (C)               
assaissination of Mrs Gandhi has raised several vital question./no error
                                                                                                      (D)
41.Her/knowledge of English are/very limited./no error
      (A)          (B)                                 (C)               (D)  
42.There are so many filths/all around/the place./no error
               (A)                               (B)            (C)             (D) 
43.Do you realy believe/that she has blamed us / for the accident, especially you and I?/no error
               (A)                                  (B)                                 (C)                                           (D)           
44.Nobody offered to give up/their seat to the lady/holding her child in her arms./no error
               (A)                                       (B)                   (C)                                           (D)           
45.He labours/hard lest/he may fail./no error
               (A)          (B)            (C)           (D)  
46.You have/no/excuse/to be late./no error
           (A)    (B)      (C)        (D)         (E)

47.The flowers smell sweetly/and/are/of great value./no error
               (A)                            (B) (C)              (D)            (E)
48.His all daughters/are ugly so/they cannot be married./no error
               (A)           (B)                             (C)                         (D) 
49.Two men have/been arrested /by the police who are believed /to be involved in the robbery./no error
               (A)          (B)                               (C)                                               (D)                              (E)
50.The price/of this car is /higher/than your car. /no error
               (A)          (B)            (C)               (D)            (E)
51.He suggested/that I should/see him / in his letter./no error
               (A)          (B)            (C)               (D)            (E)
52.I am hardly pressed/for time,/I can not /accompany you./no error
               (A)                   (B)            (C)               (D)            (E)
53.Even so great a poet/ like Shakespeare/has his/faults./no error
               (A)                           (B)                   (C)    (D)            (E)
54.I have great pleasure/move/this resolution/for your consent./no error
               (A)                  (B)            (C)               (D)                    (E)
55.Did not the teacher/instruct you/to revise your answer/ if time was available?/no error
               (A)                  (B)            (C)                                         (D)                         (E)
56.No sooner the bell rang/than the teacher/entered the class./no error
               (A)                             (B)                      (C)                (D)

57.Wearing a costly suit/and flaunting a foreign accent/does not make/one respectable./no error
               (A)           (B)                               (C)               (D)            (E)
58.I have pleasure/to certify/that Shamim worked meritoriously / for the last three
               (A)              (B)             (C)                                               (D)
years in our organization./no error
                                           (E)
59.Pappu was happy that Jyoti and/his sister was going/on the same train/next day./no error
               (A)                                             (B)            (C)                        (D)               (E)
60.The manager tested/the peon to see / if he could /read English./ no error
               (A)                            (B)            (C)               (D)               (E)


CHAPTER - 2

ANSWER



1
D
21
C
41
B
2
D
22
D
42
A
3
B
23
A
43
C
4
B
24
D
44
B
5
C
25
D
45
C
6
D
26
C
46
D
7
A
27
A
47
A
8
C
28
B
48
A
9
B
29
C
49
C
10
A
30
D
50
D
11
A
31
B
51
D
12
D
32
C
52
A
13
D
33
C
53
A
14
D
34
B
54
B
15
D
35
C
55
A
16
A
36
B
56
A
17
A
37
A
57
C
18
B
38
A
58
C
19
A
39
C
59
B
20
C
40
A
60
B

No comments:

Post a Comment