Sunday, December 7, 2014

Infosys Fill in the blanks solved - 4

Below is the Infosys solved campus placement papers. This free question bank helps you in clearing Infosys written test as well as interview. In this section we will see Infosys Aptitude questions, Infosys technical questions, Infosys verbal question, Infosys HR interview questions. You can easily clear interview as well as written test of Infosys by solving this previous year campus paper. Fresher's interview question and latest campus placement paper is available as well as solutions are available.


Chapter – 4
Fill in the blanks and make the sentence complete
1.While on a routine flight, the aircraft was hit by a missile and ……….into flames.
a. shot                        b. burst                       c. caught        d. blew
2.Authority………..when it is not supported by the moral purity of its users.
a. empowers b. crumbles   c. prevails      d. waits
3.He did not register a …………to the proposal.
a. dissent       b. disfavour   c. divergence            d. deviation
4.No sooner had he entered the room…………the light went out and everyone started talking loudly.
a. but              b. than                        c. if                  d. and
5.When I saw him through the window……………..
a. I have run out to open the door b. I ran out to open the door
c. I am running out to open the door        d. I should run out to open the door
6.I congratulate you,………….your success.
a. on               b. for               c. at                 d. in
7.I prefer seeing the film……………reading.
a. than                        b. to                 c. over                        d. as
8.The festival is always of a very high order because there are a large number of ………..before any performance.
a. practices    b. exercise     c. rehearsals d. repetitions
9.I read ‘Treasure Island’because it was……….by my friend who said it was very exciting.
a. recommended      b. exhorted    c. motivated   d. commended
10.His English was roughly…….with my French, so commu-nication was rather difficult.
a. in accordance with          b. at par                      c. in time        d. in tune
11.I could not ………….what he wanted to say.
a. make up    b. make out   c. make in      d. make away
12.A committee has been set up to……..on the problem of terrorism in this region.
a. investigate            b. inquire       c. research    d. report
13.We can’t eat this food; it is…………
a. rotten          b. old              c. bad             d. rancid
14.Keats and Shelley were poets of the same period; they were
a. contemporary                  b. colleague  c. associate   d. co-writers
15.Ramesh has been nominated as the person to settle the dispute between the two warring parties; he is the……..
a. judge                      b. advocate                c. arbitrator    d. barrister
16.He has been winning the election, but this time his popularity is on the………..; he may not win this time.
a. rise             b. wane                      c. ascendance                      d. increasing
17.Do not……..him; he has done no harm to any of you.
a. accuse       b. admire        c. discuss      d. refer


CHAPTER - 4



Sentence completion part - 1

1
B
11
B
2
B
12
A/D
3
A
13
A
4
B
14
A
5
B
15
C
6
A
16
B
7
B
17
A
8
C



9
A



10
B



No comments:

Post a Comment